Gratis inspiration på LinkedIn

Følg Gravlund på LinkedIn og bliv klogere på gummiets forunderlige verden!

Følg os

Bølgeenergianlæg

Det lille bølgeenergianlæg har været under udvikling i en årrække, og Gravlund Industrigummi har været sparringspartner på gummiteknologien i hele processen

Da Per Resen Steenstrup købte et lille bølgeanlæg for at videreudvikle teknologien til det nu patenterede Smart Power Buoy bølgeenergianlæg, tog han kontakt til Gravlund Industrigummi, som skulle levere knowhow om gummiteknologien i anlægget.

Per Resen Steenstrup og Gravlund Industrigummi har haft et tæt samarbejde siden 2004 om andre udviklingsopgaver, og angående bølgeenergianlægget er det gennem årene blevet til udvikling af adskillige prototyper og efterfølgende produktioner af diverse gummidele, der indgår i anlægget.

- Jeg kontaktede Gravlund Industrigummi, fordi jeg ønskede sparring om gummiteknologien og samtidig havde behov for produktion af forskellige prototyper med korte leveringstider. Det var en god beslutning, og i dag er Gravlund også en del af det næste kapitel med færdigudvikling af bølgeanlægget, udtaler Per Resen Steenstrup fra Resen Waves.

I øjeblikket klargøres anlægget til det meget krævende marked i offshore olie- og gassektoren, hvor der er behov for kontinuerlig strøm- og dataforbindelse til måleinstrumenter og tekniske anlæg under vand.

 

Til top